Производите чиј заштитен знак е квалитетот, софистицираноста и едноставноста во женската мода а се дел од најновата колекција „Пролет – Лето  2017“ деновиве се веќе поставени на штандовите во „Alexandra Italy“, ѝ по доста поволни цени им се ставени на располагање на купувачите.

Комплетниот асортиман е произведен во Италија и ги исполнува сите барања на ексцентричните тинејџери и на бизнис жената а се одликуваат со убавините на едноставни линии, нежниот допир и совршената рамнотежа.

Продавницата на „Alexandra Italy“ која се наоѓа на улицата „Димитар Влахов“ број 4 за многу краток период од своето постоење ги освои сите оние кои ја следат модата и чиј вкус на облекување е по најсовремените светски стандарди.

Во продавницата „Alexandra Italy“ ве очекуваат, побрзајте навреме да се обезбедите со квалитетна гардероба од Колекцијата „Пролет – Лето  2017“.

С. Ивановски

DSCN0622

DSCN0623

DSCN0625

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари