Александар Наунов и Ненад Панов како членови на риболовната екипа „Dream mackers“ од Кочани, од 19-21 мај ќе учествуваат на Традиционалното крапско натпреварување „Рибар 2011“ кое ќе се одржи на езерото „Берсин“ во Ќустендил (Република Бугарија).

На натпреварувањето ќе земат учество 20 екипи од Република Македонија и Република Бугарија кои ќе ловат крап 52 часа.

С.Ивановски

52

53

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари