Во Дискотека „Аква“ од сабота стартува новата „летна шема“ со познати естрадни уметници.

Саша Матиќ на 27.05.2017 година (Сабота) ќе биде гостинот во Дискотеката „Аква“.

Забавата започнува во 23:30 часот, а влезните билети во предпродажба чинат 300,00 денари а на самиот влез пред почетокот на забавата 400,00 денари.

Резервации можат да се обезбедат на телефонските броеви:

078-888-852  и  078-273-503

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари