Во „Салон 1“ при ЦК „Бели Мугри“ во Кочани, вечерва професорите и учениците од ОМУ „Ристо Јуруков“ го одржаа најавениот „Концерт на наградени ученици“.

На концертот со свои музички нумери се претставија сите ученици кои сега веќе во учебната година на заминување освоија награди на Државните и Меѓународните натпревари.

Концертот предизвика голем интерес а салата навистина беше претесна да ги прими сите оние што сакаа да ги слушнат младите музичари пред кои стои навистина прекрасна музичка кариера.

С. Ивановски

DSCN5166

DSCN5172

DSCN5167

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари