Членовите и симпатизерите на ОО на СДСМ од Кочани заедно со останати граѓани на Кочани на еуфоричен начин го прославија доделувањето на мандатот на новата Влада на Република Македонија.

Неколку десетина возила со вклучени сирени ги поминаа речиси сите улици во градот и во населбата Оризари.

Поделени во неколку групи тие славеа на „Градскиот Плоштад“, во Градскиот Трговски Центар и на пофреквентните улици во градот.

Околу 01:00 часот сите полека почнаа да си заминуваат дома бидејќи времето за славење на улиците полека изминуваше.

С. Ивановски

DSCN5342

DSCN5343

DSCN5344

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари