Тамара Лазарова, ученичка во ДМУЦ „Сергеј Михајлов“ од Штип во класата на професор Елена Мирасчиева, вечерва во просториите на ОМУ „Ристо Јуруков“ во Кочани го одржа најавениот рецитал на флејта.

Лазарова настапи во пијано придружба на Драгана Карова, професор во ОМУ „Ристо Јуруков“, а гостинка на вечерта беше Марија Стојанова на пијано.

С. Ивановски

unnamed (2)

 

unnamed (3)

unnamed (4)

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари