Градоначалникот Ратко Димитровски и Управата на „Осогово“ ги поканува сите заинтересирани љубители на фудбалот, симпатизери на ГФК „Осогово“, граѓани и стопанственици на град Кочани на отворена средба во Среда 14.06.2017 година (15:00 часот) во салата за состаноци на општина Кочани.

Тема на состанокот:

– Можност за вклучување со донации во ГФК „Осогово“ согласно новиот закон за даночни олеснувања од законот за данок за добивка.

– Можност за преземање на клубот,

– Проширување на Управниот одбор на клубот,

– Разно

ГФК „Осогово“

unnamed (3)

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари