Имајќи во предвид дека Градот Кочани е еден од најпосакуваните места за живеење во Република Македонија, а со цел и во иднина Градот Кочани и населените места да бидат почисти и уште поубави места за живеење, Општина Кочани заедно со КЈП„Водовод“- Кочани ги известува граѓаните и правните лица во Општина Кочани дека на организиран начин во деновите 24 и 25 Август 2017 година (четврток

и петок), ќе можат да одлагаат отпад (бела техника,стар мебел и сличен отпад со поголема зафатнина, кои не ги користат и не им се потребни) до контејнерите на следните локации:

  1. Спомен дом „АСНОМ “ – Кочани
  2. Ул.„Скопска“ (панаѓур)
  3. Железничка станица

Граѓаните кои имаат отпад со поголема зафатнина можат да се јават на следните телефонски броеви во КЈП Водовод- Кочани: 076-362- 680 и 071-215- 235, за да истиот биде подигнат од страна на КЈП„Водовод“ –  Кочани и транспортиран до Градската депонија.

Општина Кочани

во соработка со КЈП„Водовод“- Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари