Почитувани,

Автори од областа на културата, здруженија на граѓани, асоцијации, чадор-организации и неформални групи, ве информираме дека во тек е КОНКУРС за учество во финансирање проект од национален интерес во културата, манифестација „Нов културен бран“ 2017 година.

Националната установа ЦК ” Бели мугри ” – Кочани, ви се нуди како една од можните локации за реализирање на вашите предлог – проекти.

За повеќе информации во подолу објавениот конкурс.

Со почит,

в.д. Директор м-р Александра Димитрова

Национална установа ЦК ” Бели мугри ” – Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари