Денес напладне свечено беше отворена најновата книжарница, сместена во Градскиот Трговски Центар, Блок „Б“, Литера М5“.

Книжарницата која се наоѓа на источната страна во блок „Б“ е специјализирана за сите видови книги, како и за боенки, сликовници, речници и лектири.

„Литера М5“ располага со изданија од сите жанрови издадени од сите издавачки куќи во државата.

Работното време е од 11:00 до 20:00 часот.

Вреди љубителите на добрата книга да ја посетат книжарницата „Литера М5“ и со понекоја нова книга да ја збогатат својата домашна библиотека.

С. Ивановски

DSCN9149

DSCN9151

DSCN9152

DSCN9158

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари