Крумислав Цеков, Борис Поп Горгиев , Лоренс Марков и Бојан Мичев членови на КПС „Москито“ од Кочани денес се искачија на „кровот на Европа“,  го освоија Мон Блан (4810 метри).

За потсетување само, Борис Поп Горгиев и Лоренс Марков по втор пат се најдоа на највисокиот врв во Европа.

Искрени честитки од редакцијата на www.komarec.com.mk за овие храбри момчиња.

Им посакуваме успешно враќање во своите домови.

С. Ивановски

20992523_10209830657872229_4485460726322977836_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари