Денеска УМС со кампањата под име „Младински маалски средби“ и кафе со УМС беше на терен младите во Кочани.

Во посета на Кочани беше и генералниот секретар на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Стојановски.

Стојановски беше присутен да ги слушне проблемите и потребите на младите од Општина Кочани.

На средбата се разговараше за претстојните избори, како и за досегашни проекти кои ги оствари партијата.

Средбата заврши со кафе дружење на младите во локално кафуле.

УМС на ОК на ВМРО-ДПМНЕ – Кочани

21322962_10208228618787932_1951994948_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари