По повод почетокот на новата учебна година, во Четврток (07.09.2017г.) во периодот помеѓу 12.00 и 13.00 часот, на платото во Градскиот Трговски Центар во Кочани ќе биде организирана хуманитарна акција под мотото: „Мрдни со прст за училишен прибор“!

По тој повод се покануваат сите членови, симпатизери и хумани граѓани да се приклучат во акцијата со донирање на прибор или финансиски средства.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари