Со финалните натпревари заврши турнирот во мал фудбал во организација на Советот на Македонскиот полициски синдикат за СВР ШТИП.

Со свое присуство на турнирот беше и Претседателот на МПС,Ацо Антовски кој ги поздрави учесниците на оваа спортска манифестација..

Финалниот натпревар беше помеѓу екипите на Основните синдикални организации од Штип и Кочани!!

Меѓусебниот дуел помина во фер и спортска атмосфера а со резултат 4:2 подобра беше екипата на ОО Кочани и истата ќе го преставува Советот на МПС за СВР Штип на претстојните 14-ти Синдикални игри и средби на членовите на Македонскиот полициски синдикат кои ќе се одржат во периодот од 15 до 17 септември во Охрид.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари