Во мое лично име и во име на Општина Кочани на сите учители, наставници, професори, едукатори им го честитам 5 октомври, Светскиот ден на учителот.

Значењето на учителот во општествениот систем е огромно. Вие, учителите имате благородна професија и оставате значајни траги со воспитно-образовниот процес во училиштето.

Ви порачувам да бидете посветени во насочување на учениците во учењето, во давањето знаења и во креирањето образовани и здрави личности.

Нека е честит Светскиот ден на учителот!

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари