Кандидатот за Градоначалник на Општина Кочани предложен од ВМРО ДПМНЕ одржа прес-конференција во која ги запозна граѓаните со просторот наменет за изградба на индивидуални семејни куќи за младите а чија локација е во Драчевик.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари