Утре (Среда) со почеток од 18:30 часот во „Мултикултурниот центар“ во Кочани организираме „Мотивационен ден“ со успешни младински приказни.

Ги покануваме сите наши сограѓани кои можат да одвојат од своето слободно време да дојдат и да слушнат нешто ново.

Говорници:
Блаже Аризанов CEO ,,Stay uncle” – од чушки и френки до бизнис од милион долари

Стојан Рашков – како до успешна crowdfunding кампања

20745983_10213691911754794_6014336016311614316_o

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари