КЈП „Водовод“ од Кочани ги известува своите корисници дека сметките за комунални услуги ќе можат во иднина да ги плаќаат online.

Пристапот и упатството за користење на оваа можност корисниците можат да ја најдат преку линк на официјалната веб страна: www.vodovodkocani.com.mk

Ова е уште една од олеснителните придобивки за сите корисници на комуналните услуги.

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари