Од Понеделник па се до крајот на месец Ноември од 07:00 до 15:00 часот, големо сезонско намалување на машка и женска гардероба во Конфекција „Амор“ од Кочани.

Капути, блејзери, сакоа, мантили и јакни се дел од големиот асортиман кои Конфекцијата „Амор“ од Кочани по доста поволни цени ќе им ги понуди на купувачите.

Побрзајте бидејќи количините се ограничени.

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари