На традиционалниот „Еко самит“ кој се одржа на ден 10.11.2017 год во конкуренција на над 300 Основни училишта од Република Македонија ОУ „Малина Попиванова“ Кочани со исполнување на сите точки од предвидените еко активности, по третт пат се здоби со статус на ЗЕЛЕНО ЗНАМЕ .

На свеченото доделување на статусот ЗЕЛЕНО ЗНАМЕ присуствуваа координаторот на еко програмата Здравка Охомуш и училишниот психолог Стојанчо Димитров .

Стекнувањето на статус на зелено знаме е обврска повеќе за реализација на еко активности во континуитет во ОУ „Малина Попиванова“ Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари