Менаџерскиот тим  на Пицерија „Пјаца“ информира дека, поради целосно реновирање на објектот во наредните десетина дена пицеријата нема да работи.

За денот на пуштањето на објектот во употреба дополнително ќе бидат известени сите оние кои поминуваат дел од своето време.

Пицерија „Пјаца“

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари