По повод Светскиот ден на  трговските попусти „black friday“ во Петок (24.11.2017 година) веб страната www.bidisit.mk со 20% попуст на секоја нарачка.

Иако веб страната www.bidisit.mk функционира кратко време, во Кочани и во градовите што гравитираат околу него, се стекна со голема доверба кај сите оние кои своите нарачки на храна ги вршат токму преку неа.

Нарачките преку страната се еден вид на онлајн пазар на храна каде на едно место со собрани повеќе локали од градот, пицерии, ресторани, домашни кујни, слаткарници и слично.

Никогаш ненајавените гости нема да ги изненадат домаќините бидејќи нарачките преку веб страната се навремени.

Сите заинтересирани кои сакаат да извршат нарачка доволно е да ја отворат страната, да ги разгледаат менијата и да ја направат својата нарачка.

23846984_10212518631018052_1183569041_o

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари