Големото сезонско намалување на машка и женска гардероба во Конфекција „Амор“ од Кочани што започна во првата половина од месец Ноември продолжува и во месец Декември.

Капути, блејзери, сакоа, мантили и јакни се дел од големиот асортиман кои Конфекцијата „Амор“ од Кочани по доста поволни цени ќе им ги понуди на купувачите.

Ретка можност за купување нешто квалитетно а за поволни цени пред Новогодишните и Божиќните празници

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари