По повод 3-ти Декември „Светскиот ден на лицата со посебни потреби“ денес делегација од „Форумот на жени“ при ОО на СДСМ – Кочани ја посетија паралелката со посебни образовни потреби во ОУ „Малина Попиванова“.

За сите ученици беа обезбедени пригодни подароци кои пак во знак на благодарност на своите гости им врачија пригодна честитка кои самите ја имаат изработено.

„Форумот на жени“ при ОО на СДСМ – Кочани им истакнуваат посебна благодарност до сите оние кои помогнаа во спонзорството на оваа хумана акција: „Офис Експрес“, „Разнопромет“, Бутик „Шанел“, „Сфера инф“, „Junice kids“ и „Red hod“.

С. Ивановски

42

43

 

45

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари