За денес (Вторник) е закажано свеченото отворање на новиот клуб на игра на среќа, Казино „Сенатор“.

Казиното се наоѓа во просторот на некогашната продавница „Треска“ во Градскиот Трговски Центар во зградата именувана како „Кула“.

Располага со голем број на апарати со голем број на игри, а за гостите ќе се нудат најразлични пијалаци.

По повод свеченото отворање на посетителите ќе им бидат доделени ваучери.

DSCN8024

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари