Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници днес на девојчињата од ЖФК „Кочани“ и на младинците од ФК „Кочани“ во знак на благодарност за настапите во натпреварите оваа година од името на управата на клубот им беа врачени подароци.

Големи и мали Новогодишни календари и лепенки за на метал со грбот на клубот денес беа поделени.

Голема благодарност од клубот упатуваат до сите оние кои ја спонзорираа оваа акција: „Европа’92“, „Фалкада“, „Пронто принт“, „Златар Филе“ и Ресторан СОФРА.

С. Ивановски

zfk2

zfk1

zfk3

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари