Фудбалскиот Судиски актив при ОФС – Кочани вечерва ја реализираше својата 10-та зимска средба.

Во новогодишен амбиент во Ресторан „Аква“ во Кочани вечерва се собраа поголемиот дел од судиите, делегатите и контролорите членови на Фудбалскиот Судиски актив – Кочани.

На заедничката вечера со евоцирање на спомени од судискиот живот помина уште една средба, но помина уште една година.

„Ја оставаме годината на заминување во убави спомени, но искрено во следната очекуваме уште подобри денови за судиите, делегатите и контролорите“ беше заедничката изјава на сите оние кои вечерва се најдоа во салата на Ресторан „Аква“ во Кочани.

С. Ивановски

DSCN8585

DSCN8571

DSCN8584

DSCN8575

 

DSCN8582

DSCN8569

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари