Со 11 гласа ЗА, и 8 ВОЗДРЖАНИ Горанчо Јакимовски е назначен за нов Командир на Полициска Станица – Кочани.

Така решија советниците на денешната 5-та седница на Советот на Општина Кочани која се одржа во „Туристички инфо центар“ на „Пониква“.

Освен Горанчо Јакимовски во комбинација беа ѝ Момчило Хаџи Паунов и Драганче Даневски.

Сите тројца беа предложени од „Министерството за внатрешни работи на Република Македонија“.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари