Градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев денес на пладне ја посети Територијалната противпожарна единица – Кочани каде се задржа во краток разговор со вработените.

При посетата Илијев ги запозна вработените дека по поднесената оставка на досегашниот Командир на ТППЕ – Кочани за нов в.д. Командир на ТППЕ – Кочани ќе биде именуван Благојчо Паунов.

Паунов е веќе десет години вработен во ТППЕ – Кочани и важи за вистински професионалец во извршувањето на сите поставени задачи.

За други кадрови поместувања засега не станало збор.

Инаку во изминатиот период функцијата Командир на ТППЕ Кочани ја извршуваше  Дејанчо Арсов.

С. Ивановски

P2850125

DSCN8990

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари