Најновите модели на Компанијата „Ледер“ се изложени на големиот Меѓународен саем за опрема на хотели, ресторани и кафе барови „ХОРЕКА  2018“ кој од 09 до 12 Февруари се одржува во Атина (Грција).

Новите дизајнира столици и маси на Компанијата „Ледер“ го привлекоа вниманието на големиот број на посетителите.

Инаку ова е седма година како „Ледер“ учествува на овој саем кој според организаторите секоја година го посетуваат околу 1.500.000 заинтересирани угостители не само од Грција, туку и од пошироко.

С. Ивановски

27751623_1583857248364432_5966860734510611435_n

27657742_1583857318364425_6831516722715787550_n27752181_1583857841697706_7449621493988214798_n

27750595_1583858078364349_1385531712319200288_n

27750026_1583857968364360_5176758205044506834_n

27752116_1583857078364449_883103170394761749_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари