Без разлика што некои од минатата локална власт ни замеруваат што пишуваме често за чистењето на улиците, посебно на оние вон Централното градско подрачје ние и сега тоа го правиме, а се по иницијатива на жителите на улиците кои и ни доставуваат фотографии и ни пишуваат за она што екипи вработени во КЈП „Водовод“ го прават и тоа во денови за време на викендот.

Како што не информираат денес систематски се чистеле улиците: „Скопска“, „Охридска“, „Роза Петрова“, околу „Калиманова глава“ и на потегот кон „Општа болница“, односно на локацијата околу и каде што се одржува „Панаѓурот“.

Не и понатаму остануваме сервис на граѓаните без разлика дали некој не смета дека сме нечии портпароли или не.

Нашите сограѓани секогаш ќе бидат пред сите.

С. Ивановски

45

4647

4849

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари