Голем одрон на карпи и земја во целост го блокираа сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица.

Дознаваме дека е потребно подолго време за да се отстрани сето она што е паднато на самиот пат, па на возачите им се препорачува моментно да ги користат алтернативните патишта.

Надлежните служби како што не информираат убедени се дека поради огромната количина на паднати карпи и земја денес по се изгледа патот нема да може да се расчисти.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари