По повод 8-ми Март „Светскиот ден на жената“, Ресторан „Амор“ во деновите 6-ти (Вторник); 7-ми (Среда); 8-ми (Четврток) и 9-ти (Петок) Март со почеток во 19:00 часот организира прослава.

Деновиве „Амор“ излезе со понудата за сите оние кои што сакаат празникот да го поминат во една од нивните сали.

Обезбедена е музика а понуденото Мени можете да го видите на приложената фотографија.

27973455_1072818402850335_8100327481427119602_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари