По повод  празникот на жената „8-ми Март“ , денес во просториите на Јавната Општинска  Установа  Библиотека „Искра“ се одржа литературно читање.

Членовите на Литературниот  Клуб „Копнеж“ пред љубителите на убаво напишаниот збор се претставија со свои творби кои беа посветени на празникот.

Со цел да се анимираат и помладите љубители на поезијата членовите од ЛК „Копнеж“ во соработка со ученици од ОУ „Крсте Петков Мисирков“ вчера во просториите на библиотеката во населбата Оризари исто така одржаа литературно читање по повод празникот на жената.

С. Ивановски

28721748_10209018914110280_

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари