Во организација на Форум на жени при ОО на СДСМ – Кочани и СДММ – Кочани а по повод 8-ми Март „Денот на жената“ денес на случајните минувачи од понежниот пол со рози им го честитаа празникот.

На платото пред некогашниот „Кармин“ членови од Форумот на жени при ОО на СДСМ – Кочани и претставник од младите на СДММ – Кочани на секој минувач од понежниот пол им подарија по една роза, со што на еден убав начин го одбележаа денешниот ден.

С. Ивановски

DSCN8616

DSCN8621

DSCN8627

DSCN8620

DSCN8612

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари