Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ – Кочани ги известува граѓаните и жителите на улицата „Димитар Влахов“ по должината на Трговскиот центар дека в понеделник, на 19 март ќе врши резидба на гранките на дрвјата од овој потег.

Потребно е граѓаните да ги ослободат тротоарските површини од паркираните возила, за да се овозможи нормално извршување на планираната активност.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари