Почитувано семејство Иванови!

Примете го нашето длабоко сочувство за загубата на човекот кој беше и ќе остане еден од музичките симболи на Кочани.

За Симеон Иванов-КАНГО трајно ќе сведочат неговите уметнички творби, граѓанската ангажираност и космополитизам, а неговата омилена порака: „ Да го освојуваме светот со љубов“, ќе ја пренесуваат и почитуваат многу идни генерации.

Сочувствуваме со Вас,

Општина Кочани

Градоначалник,

Николчо Илијев

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари