Се известуваат граѓаните, жители на улица „Стамен Манов“ дека поради реконструкција на водоводната мрежа на улицата КЈП „Водовод“ очекува дека ќе има можни дефекти на водоводните приклучоци кај корисниците, поради што во одредени делови од деновите ќе има прекин во
водоснабдувањето кај истите.

КЈП „Водовод“ ќе се обиде изведбата на овие градежни работи да заврши во најбрз можен рок.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари