Посетителите на „Казино Шери“ во Кочани и вечерва добро се забавуваа.

Додека ја бараа својата среќа на автоматите и додека желно очекуваа да падне „џек пот“ пријатно се чувствуваа низ музиката  која ја репродуцираа трите дами и едно момче.

А за да забавата биде комплетна се погрижи менаџерскиот тим на „Казино Шери“ кој за своите гости подготви богата „Шведска маса“.

Како што не информираа, вакви и слични забави ќе има секоја седмица и тоа во денот за кој ќе се одлучи менаџерскиот тим на казиното.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари