Советите на месните заедници на селата Пантелеј и Рајчани, денеска организираат Собир на граѓани.

На дневен ред е избор на органи на месните заедници.

Граѓаните со право на глас треба да понесат документ за идентификација.

Собирот во селото Рајчани е во 16 ч., а во Пантелеј во 17:30 ч.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари