Општина Кочани објави оглас за распределба на линија за вршење општински линиски превоз на патници на подрачјето на Општина Кочани.

Релациите, стојалиштата, начинот и правото на учество во постапката за јавната набавка се опишани во целосната објава на огласот на веб-страницата на Општина Кочани, www.kocani.gov.mk и на огласната табла пред општинската зграда.

Крајниот рок за поднесување на понудите е 7 мај 2018 година, во 12 ч.

Општина Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари