Поради палењето на Градската депонија, Општина Кочани ги известува сите градежни фирми кои вршат земјени работи, ископаната земја да ја изнесуваат на Градската депонија.

Со цел да се спречи повторното подметнување пожар и палење на депонијата, Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ постави дежурни чуварски служби на Градската депонија.

Општина Кочани ги повикува сите граѓани, да се однесуваат совесно кон животната средина.

Општина Кочани

60

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари