Во знак на одбележување на 9-ти Мај „Денот на Европската Унија“ денес на левиот кеј на „Кочанска река“ во „Паркот на Револуцијата“ беа поставени седум штандови од државите членки на Европската Унија.

На штандовите освен знамиња можеа да се забележат и други обележја кои се карактеристични за таа земја.

С. Ивановски

DSCN9069

DSCN9071

DSCN9074

DSCN9076

DSCN9084

DSCN9087

DSCN9092

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари