Како дел од прославата на 9-ти мај „Ден на Европската Унија“ беше и Ликовниот перформанс во кој беа вклучени учениците од училиштето за цртање и сликање при НУЦК „Бели Мугри“ – Кочани

С. Ивановски

DSCN9097

DSCN9098

DSCN9099

DSCN9100

DSCN9101

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари