По објавувањето на текстот за направените два „бисери“ при составувањето на Билтенот од 23-тото коло на Третата Фудбалска Лига – Исток, од седиштето на Трета Фудбалска Лига – Исток ни доставија записник во кој е коригирана првата страница, односно на местото каде се ставени резултатите од двата одиграни натпревари

Сега е запишано онака како што беше и заведено при затворањето на кометот по завршувањето на натпреварите.

ФК „Кит Го Пехчево“ – ФК „Кежовица“  3:0

ФК „Слога 1934“ – ФК „Брегалница Голак“  1:0

С. Ивановски

Билтен-2-1

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари