Известувањето што беше упатено од страна на Општина Кочани до сопствениците на времените објекти за три дена истекува.

Последниот рок во кој што сопствениците треба да си ги отстранат времените објекти (бараки, трафики) кои што не се функционални истекува на 30-ти Мај.

Доколку не се постапи согласно известувањето, по истекувањето на рокот најавена е интервенција на градежната инспекција а трошоците за уривање на нефункционалните времени објекти ќе паднат на товар на сопствениците.

С. Ивановски

DSC_0001 (Copy)

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари