Досегашниот Шеф на Стручниот Штаб на ГФК „Осогово“ Крсте Крстев и клубот договорно ја прекинаа досегашната соработка.

Како што дознаваме Крстев си поднел оставка која Управниот Одбор на клубот ја прифатил.

Крсте Крстев беше назначен за Шеф на Стручниот Штаб првата седмица од месец Ноември минатата година кога клубот го презеде на управување „Ад Хок“ телото.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари