Советот на Месната Заедница на с. Оризари, за 22.06.2018 година (Петок), со почеток во 20:00 часот, во „Домот на култура“ во с. Оризари. Презакажува:

СОБИР  НА  ГРАЃАНИ

Дневен ред:

1. Избор на органи на Месната заедница с. Оризари (Граѓаните со право на глас, да понесат документ за идентификација – лична карта)

 

Советот на Месната Заедница на с. Долни Подлог за ден 25.06.2018 година (Понеделник) со почеток во 20:00 часот, во Ресторан „Дон Самм“  во с. Долни Подлог, свикува:

СОБИР  НА  ГРАЃАНИ

Дневен ред:

1. Избор на органи на Месната заедница с. Долни Подлог

(Граѓаните со право на глас, да понесат документ за идентификација – лична карта)

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари