По повод одржувањето на 46-тите Илинденски Спортски Игри „Чешиново 2018“, Организациониот Одбор на „ИСИ 2018“ при Општина Чешиново-Облешево упати отворена покана за сите заинтересирани кои сакаат да учествуваат на годинешниот турнир.

Турнирот традиционално ќе започне на 01.07 и ќе трае до 02.08. 2018 година, за кога е закажано големото финале.
Пријавувањето може да се изврши по пошта на адресата на Општина Чешиново-Облешево, на телефонскиот број 070-319-898 (Јоже) или со присуство на состанокот кој е закажан за ден 24.06.2018 година (Недела) со почеток во 20:30 часот во просториите на Општинската зграда во село Чешиново.

34825104_2162313180465367_1132918862656831488_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари