На фудбалското игралиште во ОУ „Св. Кирил и Методиј“. од 4 до 12 јули 2018 г. Општина Кочани ќе го реализира Петровденскиот турнир во мал фудбал.

Заинтересираните за изнајмување на шанкот непосредното до теренот, можат да се пријават кај лицето одговорно за организација на турнирот, 071 208 299, Александар Зафиров.

Изнајмувањето на шанкот за десетте дена од Петровденскиот турнир ќе чини 18.000 ден., средства коишто ќе бидат вклучени во фондот на наградите.

Општина Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари